fbpx

- Vannak helyek ahova egyedül nem lehet eljutni. -

Czimmer Patrik

Czimmer Patrik  vagyok, Integrál Tanácsadó és Edző, Egészségfejlesztési szakértő.

Abban hiszek, hogy az arany középút létezik, én is ebben találtam meg a harmóniát saját életemben. A hosszútávon boldog élethez a tudatot és a testet egyszerre kell fejleszteni és ápolni. A test hat a tudatra és a tudat a testre. A teljes értékű és kiegyensúlyozott élet ezen területek harmóniájában tapasztalható meg. 

Első egyetemi tanulmányaim edzői szakon kezdődtek Pécsen, majd éveket dolgoztam külföldön edzőként, vadvízi túravezetőként és síoktatóként. Megtapasztaltam, hogy az állandó csúcsélmények és az extrém helyzetek mellett az élet apró örömeire és valóban fontos dolgaira nem maradt időm és energiám. Hiába másztam egyik nap hegyet, másnap pedig vízesésbe ugrottam, fáradtan feküdtem ugyan, de nem keltem boldogan. Kerestem a választ és rájöttem, hogy hosszú távú egészség és boldogság csak a középúton van.

A szélsőségek megtapasztalása ahhoz szükséges, hogy megismerjük határainkat, de nem tarthatóak hosszútávon. Változni akartam és rájöttem, hogy nincs arany kapszula, ami mindent megold. A testet, lelket, szellemet és a belső árnyékot integrálva haladhatunk előre. Ezen felismerés által vezérelve újra Magyarország felé vettem az irányt és egyszerre végeztem el a Testnevelési Egyetem Egészségfejlesztési szakirányát, testedzéshez kötődő rész képzéseket és az Integrál Akadémia Integrál Pszichológia szakát.

Ez az időszak egyéni terápiával kiegészítve önismereti és személyiségfejlődési gyorsítósávnak bizonyult. Ezeknek a tapasztalatoknak, a párkapcsolatomnak és egy 10 napos Vipassana meditációs elvonulásnak köszönhetően végre megszületett bennem a hitvallásom: a személyes küldetésem az, hogy a változni akaró, egészséges, szabad létet vágyó embereket a legjobb tudásom szerint kísérjem.

“Segítsem azokat, akik hosszútávon és idős korban is lelkileg és fizikailag szabadok akarnak lenni.”

Én magam is ebben élek. Azért olvasom az új tanulmányokat és próbálom ki a különböző elméleteket saját magamon, hogy évek múlva számíthassanak rám a szeretteim. Valamint gyorsnak, erősnek, kiegyensúlyozottnak érezzem magam.

Így emberről emberre, családról családra építhetünk egy olyan közösséget, ahol nincs mit szégyellni, ahol testileg és lelkileg is egészséges emberek élnek együtt.

Hiszek abban, hogy vannak helyek az életben, ahová nem lehet egyedül eljutni. Ezért kívánok minél több embert kísérni a fejlődés folyamatában egy testileg-lelkileg egészségesebb élet felé. Hiszek abban is, hogy a kellő energiabefektetés meghozza a vágyott eredményt és a változást. Energiabefektetés és aktív cselekedet nélkül csak az marad, ami van. Sorban állás a gyógyszertárban és a fájdalmas kérdés: Mi lett volna ha?

De van kiút!

A saját működésed és életstílusod figyelembevételével megalkotott egyedi program, ami személyre szabva vezet téged edzésben, önismeretben, táplálkozásban és a stressz kezelésben. 

 

(Visited 662 times, 1 visits today)
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com